​KEREK-LÉT
FEJLESZTŐ TÖRŐDÉS
Szellem
Kattints a módosításhoz

​Szellemünk / tudatunk védelme 


Pszichotronika - szellemgyógyászat

Az érintés nélküli, hittel történő gyógyítás nem mai találmány, de nagy örömmel tölt el, hogy egyre több orvos nyitott a témára.  Az Újtestamentum szerint Jézus szavai erejével gyógyította a betegeket, bénákat, süketeket, vakokat. Később a természeti népek varázslói (sámánok, táltosok) hasonló módszerekkel – varázsigékkel, ráolvasással – próbálták elűzni a betegségeket. A napjainkban egyre nagyobb arányban alkalmazott, különböző technikák mindegyikében ismét nagy szerepet kapott a hit, ez azonban önmagában még nem elég.
​A szellemgyógyászati beavatkozások a negyedik dimenzióban, azaz téridőben zajlanak. A negyedik dimenzióban létrehozott változás pedig átíródik harmadik dimenziós testben is. Hihetetlen? Pedig pl. a harmadik dimenziós kezünk falra vetített két dimenziós árnyéka is engedelmeskedik a magasabb dimenzió parancsának! Miért ne történne ez ugyan így, ha a negyedik dimenzió parancsát a testnek kellene végrehajtani? A módszer a józanész határain belül gyakorlatilag szinte minden betegség esetén sikerrel alkalmazható, attól függően, hogy a páciensnek mekkora az élni akarása, a hite, mekkora szeretet veszi körül.


Házszentelés, szellemelengedés

Napjainkban egyre bátrabban beszélnek a szellemvilágról. Feldolgozzák filmeken, irodalmi művekben, olykor rémisztő módon ábrázolva őket, félelmet keltve bennünk, olykor jóságos segítő kísértet képében mutatkoznak, akik terelgetik a filmszereplők életét. Szellemlények létezésére sok tudományos illetve tapasztalati bizonyíték létezik. Arról azonban már jóval kevesebb ismeretet találunk, hogy mit kellene tennünk, ha érzékelünk valami szokatlant a lakásunkban, esetleg megmagyarázhatatlan változásokat észlelünk magunkon. A finomabb rezgésekre fogékony emberek a régi időkben is kapcsolatot tudtak teremteni a szellemvilággal, közvetítették azok üzeneteit, így azt is tudták, miért jeleznek, zörögnek „ijesztgetnek” földi halandókat. A létközben itt rekedt „kis értetek” akiknek „kicsi volt az értetük” ahhoz, hogy tudják, mi a teendőjük haláluk után, amikor rájönnek arra, hogy már testük nincs, csak szellemük, arra is ráébrednek, hogy a létközben rekedve nem tudnak továbblépni, fejlődni és újra leszületni sem. Aki kapcsolatba tud lépni az égi világgal, az tudja, hogy nem elűzni kell az itt rekedt szellemeket, hanem visszasegíteni a túlvilágra, hogy egy újabb feladatokkal teli földi életet készíthessenek elő maguknak.


Szent helyek, zarándokutak

Hazánk valamennyi tájegységében találhatók olyan szent helyek, amelyek a mai napig őrzik az ősi idők csodáit. Ezek a helyek a természet templomai, ahol csodás gyógyulások-, jelenségek történtek egykor, ám, ha kellő alázattal keressük fel, most is megérezhetjük erejét, hatását, testben-lélekben-szellemben.

Az évkörben hét Boldogasszony ünnepet ismerünk, ezeken a napokon elzarándokolunk egy-egy csodás helyre:
Február 2.           Gyertyaszentelő Boldogasszony napja
Március 25.         Gyümölcsoltó Boldogasszony napja
Április 24.            Szent György ünnepe
Június 21.             Nyári napforduló – Szent Iván éjszakája
Július 2.                Sarlós Boldogasszony ünnepe
Szeptember 24.   Fogolyszabadító Boldogasszony ünnepe
December 21.      Téli napforduló – a Fény születése