​KEREK-LÉT
FEJLESZTŐ TÖRŐDÉS
Test
Lorem ipsum

A testi egészség megőrzése hatékonyabb, ha néhány alapvető fizikai energetikai szabályt betartunk.
(Az alábbi témákban általam javasolt gyógyító szakemberek telefonszámát kérje elérhetőségeim valamelyikén!)


Táplálkozási javaslat


Az egészséges táplálkozás az a terület, amelynek igen sokféle ága, szakértője, és módszere létezik. Éppen ezért nehéz eligazodni a sokszor egymásnak is ellent mondó „igazi” megoldások között. Erre nem is vállalkozom, de annyi bizonyos, hogy sokféle betegség oka a helytelen táplálkozás, (pl. vastagbél-gyulladás) illetve a már meglévő betegségből való kigyógyulás akadálya is lehet, ha nem figyelünk oda arra, hogy mit és mivel fogyasztunk.

Ezért a személyre szabott táplálkozási tanácsadók felkeresése mellett azt javaslom, sosem a tünetre keressenek megoldást, hanem a tünetet kiváltó okot szüntessék meg szakember bevonásával.


Földsugárzás mérés

​Sok féle földsugárzást, vonalakat ismerünk, mindegyiknek fontos szerepe van a Föld életében. Ezek közül csak két fajta földsugárzás az, amelyik megzavarhatja az ember egészségét. Ez a vízér, és a Hartmann sugárzás. Mindkét esetben a földsugárzás által keltett rezgés zavarja meg az ember aurájának harmóniáját, melynek kivédésére egyetlen megoldás létezik. Ez pedig a sugárzás elkerülése! A gyógyítást megelőző első lépés mindig a fekhely és a főbb nappali tartózkodási hely megfelelő, káros földsugárzásoktól mentes helyre történő átrakása. Ezt azért fontos hangsúlyozni, mert a betegségek nagyon nagy részének kiváltó oka, hogy a beteg tartósan vízér, vagy Hartmann sugárzásban tartózkodik. Hiába jár valaki rendszeresen energiakezelésre, ha a kapott energiát a földsugárzások elszívják, vagy összezavarják. Az elhárító berendezések nem segítenek, egyetlen megoldás, hogy olyan helyre kell tenni a fekhelyet, ahol nem megy át sem vízér, sem Hartmann sugárzás.


Reflexológia – Talpmasszázs 


​A talpmasszázs a test reflexzónáinak masszírozásával, a reflexpontok nyomásával harmonizálja a szervezet energiaellátását. A talp a test mikrokozmosza. Minden szervünk, testrészünk összeköttetésben áll a lábunkon található úgynevezett reflexpontokkal, melyek masszírozása harmonizálja a szervezet energiaellátását. A talp masszírozásakor a reflexpontokra gyakorolt nyomás ingerületet küld a vele összeköttetésben levő szervek, mirigyek és idegek felé, növelve az adott zónához tartozó szerv anyagcseréjét, vér- és nyirokkeringését. A kezelés elősegíti a salakanyagok távozását, oldja az energiablokkokat, a felgyülemlett feszültséget, ily módon mozgósítja a szervezet öngyógyító erőit.


Energia kezelés


​„Nincs hozzá energiám”, „le vagyok merülve”.
A testet körülvevő energia burok elvékonyodása, esetleg teljes hiánya okozhatja ezeket az érzéseket. Ilyenkor az juthat eszünkbe, hogy ha valaki „feltöltene” egy kis energiával, jobban lennénk. Ez így is van, de csak átmenetileg segíthet, ha a tünetet kezeltetjük. Úgy is mondhatnánk, hogy lyukas vödörbe töltenénk folyamatosan a vizet. Azonban a módszer alapja, hogy ne a tünetet kezeljük, hanem a probléma okát keressük meg és annak megszüntetése után már az energiakezelés is tartós eredményt hozhat.


Gerinckezelés 

Gerincünk állapota hatással van szerveinkre. Az ember biológiai felépítéséből adódóan a gerinc állapota minden testrészünkre, szervünkre kiterjed. Minden csigolyánknak van egy belső szervi beidegződése (pl. a 3-as csigolya a tüdőnek, az 5-ös a vesének…) Tehát nincs olyan betegség, melynek kialakulásában ne játszana szerepet a gerinc elváltozása. Az esetek többségében a gerinc és az ízületek harmóniájának visszaállításával a kialakult betegségek is megszűnnek.  A masszázzsal a gyógyító nem csak a betegséget, hanem az egész embert kezeli. Pontosan megállapíthatók az egyes csigolyák elmozdulásából, vagy elváltozásából kialakuló, leggyakrabban előforduló betegségek és szervi hatásaik.


A fenti témákban általam javasolt gyógyító szakemberek telefonszámát kérje elérhetőségeim valamelyikén!