KEREK-LÉT
FEJLESZTŐ TÖRŐDÉS
Test
Lorem ipsum

Aktuális csoportindítás:


 

 A változó korral járó lelki veszteségeink

Online veszteség-feldolgozó csoport indul változó korú hölgyek részére.

Egy vélemény az első csoport végén: „Az első telefonbeszélgetésünkkor éreztem, hogy jó helyen leszek a csoportodban. A kedves hangod, az odafigyelésed, a véleményed mind-mind azt erősítette bennem, hogy igaza volt a pszichológusomnak amikor ajánlott Téged. Köszönöm az elmúlt hónapokat, köszönöm a profizmusodat, a rugalmasságodat, az ezer százalékos ránk figyelést, a segítséget, a tanácsokat, az idézeteket, az ajánlásokat és köszönöm, hogy részese lehettem az első ilyen csoportodnak. És külön köszönöm a személyes segítségedet a nagyon nehéz napjaimban.”  (Viki)

A változókor a negyvenes évek végén kezdődik, és bár a tudomány állítása szerint a menstruációs ciklus megszűnéséig tart, az ezzel járó testi, és főleg lelki tünetek sok nő életében ez után is megmaradnak.
A testi tünetek (mint hőhullám, elhízás, megereszkedett bőr) mellett a hangulatváltozás, befelé fordulás, különböző félelmek, energiátlanság, túlzott érzékenység, érzelmi kontrollvesztés, stb. is bekúsznak az életünkbe és lefoglalják energiánk nagy részét. Mindannyian átéljük, de nem mindegy mekkora veszteségnek tekintjük.
A korral lassan megváltozik a testképünk, változnak az igényeink, szokásaink, vágyaink.
Az időt nem lehet megállítani, de a harmónia megteremthető a nyugodt, békés, boldog, lassú öregedés érdekében. A feldolgozást befolyásolja, hogy a korábbi években mennyire éltük meg nőiességünket, hogy el tudunk-e engedni korábban fontosnak számított szerepeket és képesek vagyunk-e új értékek felé fordulni, és úgy tekinteni erre az időszakra, mint egy újabb lehetőségre az életünkben.

A feldolgozás során a természetes öregedés elfogadása a cél, amelyben segíthetnek az online csoporttagok is, akik azonos életszakaszban járnak, hasonló gondokat élnek át, esetleg az elfogadást segítő bevált módszereket is tanulhatunk egymástól. (Ezért a fókusz nem a szépségipar fiatalító kezelésein, kisebb-nagyobb beavatkozásain, vagy plasztikai műtétein lesz.)  

Első alkalom: 2022. május 04. szerda 18-20 óráig
További időpontok: kéthetente szerdánként ugyanakkor, összesen 10 alkalommal.
​Részvételi díj: 2000 Ft/fő/alkalom.


Jelentkezni az alábbi telefonszámon, vagy e-mailcímen lehet:

Telefonon:  +36 30 6269 629 ,   e-mailen:  lacza.annamaria@gmail.com